Fagområder

Flisarbeider

Murpartnern har lang erfaring med flisarbeider. Vi er også en godkjent våtromsbedrift gjennom mange år og har både fagligleder og prosjektering under fagrådet for våtrom.

Mindre betong arbeider

Vi utfører støping av gulv, mindre forskaling og støpe arbeider som trapper, heis gruer, vegger og mindre basseng kropper.

Rens og rehabilitering av naturstein

Vi har med tiden fått god erfaring på vask og rens av alle typer naturstein. Vi utfører flere typer av sandblåsing som er tilpasset underlaget vi skal rengjøre. Vi reparer også skader og riss i alt fra granitt til mykere stein typer som kalkstein mm.

Tegl arbeider

Vi utfører alt fra tegl forblanding til muring av konstruktive bygg i tegl. Murpartnern har utført tegl på prosjekter på mange tusen kvadrat meter.

Blokk muring

Muring av alle type blokker, fra enkle vegger til hele hus i blokker.

Skifer og naturstein

Vi utfører alt fra legging av naturstien fliser til naturstein murer.

Antikvariske arbeider

I gjennom mange år har vi rehabilitert og tilbakeført mange historiske og bygninger på røde og gule lister.

Rehabilitering av svømmebassenger

Siden starten på 2000 taller har vi rehabiitert flere offentlige svømmehaller. Vi er her en totalleverandør med et stort nettverk av leverandører på alle felter under en slik rehabilitering.

Peis og Ildsteder

Vi utfører alt fra montering av enkle peiser og ovner til å designe nettopp din ønske peis.

Maling - Vårt morselskap Malercompagniet Oslo AS

Murpartnern eies 70% av Malercompagniet Oslo AS. Vi samarbeider ofte på prosjekter. Murere og Malere kjenner hverandre godt og det gir et optimalt resultat.

Ta meg til Malercompagniet sine sider

Top